No particular awareness of the weather is required.   -   There are no Weather-warnings

« Blog Index

Archive for July, 2011

Nytt på siden – Tordenvarsel

Tuesday, July 12th, 2011 7:11pm CEST

Har endelig fått tak i et par script som varsler når det er torden tilstede. Martin som driver en værstasjon i Skotland delte et par av skriptene han benyttet til dette.

Det ene scriptet befinner seg øverst til høyre og endrer status når det er aktivitet tilstede. Det andre som er på hovedsiden viser tordenbyger i en varslingsboks.

Er usikker på om det siste skal benyttes siden det opptar ganske mye plass. Vi får se hvordan det ser ut neste gang et tordenvær tar turen innom vestlandet.

Oppgradering av værstasjonen

Monday, July 4th, 2011 4:53pm CEST

Tirsdag formiddag vil stasjonen være ute av drift et par timer. Det skal installeres dag-vifte på temperaturmåleren. Dag-viften sørger for at det går en konstant jevn vind forbi temperaturmåleren og fører til en mer nøyaktig måling på dagtid. Eliminerer solens påvirkning på temperaturen.

Oppdatering av hjemmesiden

Sunday, July 3rd, 2011 2:49pm CEST

Har oppgradert forsiden til en nyere versjon. Versjonen som har vært brukt til nå er 6.02. Har forsøkt nyere versjoner uten hell (mange feil). Den nyeste versjonen (6.20) ser ut til å fungere greit (mangler noen oversettelser).

Dukker det ikke opp noen feil de nærmeste dagene, så vil denne bli benyttet fremover.